Produs 100% natural , fara lapte, fara zahar adaugat, fara conservanti, arome sau coloranti.
FARA GLUTEN .
Fabricat din ingrediente de inalta calitate. Imaginea de pe cutie este prezentata ca sugestie de servire. Ingrediente: 60% sorg, orez integral.
Preparare: Adaugati amestecul de cereale peste lapte (sau lapte vegetal) cald sau apa calda pana se ajunge la consistenta dorita.
Nu necesita fierbere.
Se serveste dupa 2-3 minute. Pentru servire se poate adauga sirop de artar, caramel, zahar din trestie, gem de fructe, piure pentru bebelusi, migdale rase, nuca de cocos, nuci, seminte, unt de arahide sau ulei vegetal presat la rece, etc. Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1586 kJ/375 kcal; grasimi 2.9 g, din care acizi grasi saturati 0.4 g; carbohidrati 74 g, din care zaharuri 0.5 g; fibre 6 g; proteine 9.8 g; sare 0.01 g. Sorgul – este o cereala fara gluten, cu un continut ridicat de proteine, fibre, minerale si vitamine. Furnizand o cantitate mare de fito-nutrienti cu actiune antioxidanta, este adesea mentionata ca aliment care poate reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Orezul integral – contine o cantitate mai mare de vitamine B decat orezul conventional.
De asemenea contine minerale precum: fier, magneziu si fosfor. Amestecul poate fi folosit si pentru ingrosarea sosurilor, a supelor, sau ca agent de legare pentru diferite preparate.
Vezi mai mult