Durata de livrare: 1-3 zile
Budinca de vanilie fără gluten ecologică de la Niavis este un desert rafinat și sănătos, conceput pentru cei care doresc să se bucure de un gust delicat și cremos fără a compromite sănătatea. Fabricată din ingrediente ecologice de cea mai înaltă calitate, această budincă este ideală pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau pentru cei care urmează o dietă fără gluten. Cu o textură fină și o aromă intensă de vanilie naturală de Bourbon, această budincă oferă o experiență culinară deosebită, perfectă pentru orice ocazie.
Vanilia de Bourbon, cunoscută pentru aroma sa bogată și complexă, este una dintre cele mai apreciate varietăți de vanilie din lume. Obținută din păstăile de vanilie cultivate în Madagascar și în alte insule din Oceanul Indian, vanilia de Bourbon adaugă un gust autentic și luxuriant deserturilor, fiind un ingredient de neprețuit în bucătăria gourmet.
Beneficii:
Fără gluten:
Ingrediente ecologice:
Vanilie Bourbon naturală:
Gust delicios și natural:
Ușor de preparat:
Bogată în nutrienți:
Utilizări:
Desert sănătos:
Mic dejun nutritiv:
Gustare între mese:
Ingrediente pentru prăjituri:
Caracteristici:
Budinca de vanilie fără gluten ecologică de la Niavis este ideală pentru persoanele care doresc să se bucure de un desert sănătos și nutritiv. Este perfectă pentru cei cu intoleranță la gluten, pentru familiile care doresc alternative sănătoase la deserturile tradiționale și pentru oricine apreciază produsele naturale și ecologice.
Ingrediente: amidon de porumb*, pudra de vanilie de Bourbon ( min 1.5% ) *, extract de vanilie*
* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA
Informatii nutritionale/100g:
Energie............1495.0kj/352.0kcal
Grasimi............0.5g
din care grasimi saturate......0.1g
Glucide.........87.0g
din care zahar.................0.8g
Proteine...........0.9g
Fibre ...............0g
Sare................0.02g
Recomandari de utilizare:
- pentru 4 portii, este nevoie de 500ml de lapte sau diferite bauturi vegetale ( orez, soia, migdale) si 40g de budinca pudra.
Cele 40g de pudra se dizolva in 100ml de lapte rece. In laptele ramas (400ml) se adauga 2 linguri de zahar sau inlocuitor al acestuia (aprox 40g ) si se pune la fiert. Amestecul de budinca si lapte rece se adauga in laptele fierbinte si se amesteca continuu aprox 2 minute. Se toarna in boluri si se lasa la racit.
Informatii alergenice: produsul nu contine alergeni.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de origine: Republica Ceha
Gramaj: 100g