Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 250g Descriere produs: paste din quinoa si orez fara gluten produse in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: Faina de porumb*, faina de quinoa*(20%)* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 8 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere Origine: Agricultura UE/non UE Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-002 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: IT-BIO-003 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).
Vezi mai mult