Durata de livrare: 1-2 zile
Sarea este esentiala pentru organismul nostru. Fara sare, practic nu am mai exista. Insa aici vorbim de sarea naturala pura. Din pacate, sarea din magazine, asa zisa sare de masa, este rafinata, si nu mai are nici pe departe calitatile sarii in starea ei cea mai pura. Consumul excesiv de sare rafinata poate avea legatura cu cresterea tensiunii arteriale, insa niciodata o sare naturala pura nu va creste tensiunea arteriala. Ba din contra, lipsa sarii din organism poate duce chiar la hipertensiune. Deci putem consuma sare fara probleme, totul este sa stim ce fel de sare sa alegem.
Sa revenim la sarea celtica:) Sarea celtica este cunoscuta si sub numele de sare gri, datorita culorii sale care o diferentiaza de alte tipuri de sare cum sunt cele de Himalaya sau sarea obisnuita de mare. Sarea celtica este o sare de mare care se extrage din Atlantic, in Franta, pe coastele Britaniei. Ea este extrasa prin metoda celtica, adica se foloseste pentru extragere si uscare exclusiv unelte de lemn, fara metal. Sarea este uscata in mod natural, la soare. Fiind o sare nerafinata, regasim in ea toate cele 84 de oligoelemente prezente in apa de mare si in organismul nostru.
Proprietatile terapeutice ale sarii celtice sunt multiple. Sarea celtica se spune ca are exact efectele opuse sarii rafinate. Adica daca sarea rafinata creste tensiunea, sarea celtica o normalizeaza. Inlocuiti sarea de bucatarie cu aceasta sare, si va veti convinge de calitatile ei.
Tara de origine Franta.