BATON COPT DIN FULGI DE OVAZ CU LAMAIE SI CAJU – 60 g. 100% ingrediente ecologice, vegan, fara gluten. Fara ulei de palmier.
Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten* 40%, sirop de agave*, nuci de caju* 16%, grasimi vegetale* (ulei de floarea soarelui*, unt de shea*, apa, aroma naturala), sirop de artar*, ulei de lamaie 0,8%, ulei de cocos*, lecitina din floarea soarelui*, sare. *= certificat ecologic. Poate contine: bucati de coaja de nuca, urme de: oua, arahide, soia, lapte, telina, mustar, susan. Declaratie nutritionala (valori medii pt. 100 g produs): val. energetica 1864 kJ/ 446 kcal; grasime 22 g din care acizi grasi saturati 5.2 g; glucide 52 g din care zaharuri 24 g; fibre 4.7 g; proteine 8.3 g; sare 0.15 g
Vezi mai mult