De ce am nevoie de Puori SB3?
Flora noastra intestinala nu mai este la fel de diversă și puternică ca înainte, din cauza multor factori, cum ar fi: aportul inadecvat de fibre și expunerea redusă la bacteriilor benefice din plantele crude și din mediu. Importanța unui intestin sănătos devine din ce în ce mai evidentă. Am vrut să creăm un produs bine documentat, deoarece piața probioticelor este lipsită de transparență.
De ce ar trebui să luați bacterii de acid lactic și prebiotice?
Flora din intestinul nostru necesita o atenție sporită și pentru a avea grijă de ea este necesar sa o consideram o parte vitală a bunăstării noastre și componenta cheie a sistemului nostru imunitar și a sănătății generale.
Povestea ingredientelor
Bacteriile probiotice vin în mai multe forme, și pentru a fi sigur că suplimentarea este benefica, tulpinile de bacterii trebuie să fie testate și documentate.
Bifidobacterium BB-12® este una dintre cele mai cercetate si documentate tulpini probiotice, analizata în mai mult de 300 de studii științifice (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5029483/). Lactobacillus fermentum PCC® a fost distins cu Premiul de Excelență pentru Ingrediente de Sănătate pentru proprietățile sale remarcabile în comparație cu alte tulpini de bacterii. Bacteriile sunt uscate prin congelare și activate de lichid.
Forma de prezentare inovatoare (plicuri) asigură că bacteriile sunt păstrate latente până când sunt consumate și asigura beneficiul deplin al produsului, fără a fi nevoie să-l pastram la rece.
Transparență completă cu Clean Label Project
Ne străduim să facem cele mai curate produse și să testăm toate loturile de produse. Rezultatele testelor pot fi vizualizate pe site-ul Clean Label Project utilizând numărul lotului respectiv
Beneficii
Sistemul imunitar
Vitamina C are multe funcții în sistemul imunitar și poate ajuta la susținerea apărării naturale a organismului. Se găsește în concentrații mari în celulele imune. Unul dintre riscurile deficitului de vitamina C este moartea celulelor imunitare importante. În plus, vitamina C joacă un rol în reglarea și mișcarea celulelor imune.
Sănătatea intestinului
Bacteriile de acid lactic în Puori SB3 sprijina flora naturală în intestin și în combinație cu fibrele, ele ajuta la crearea unui mediu sănătos intestinului, deoarece ambele dizloca unele bacterii "rele" și consuma substanțele nutritive cu care aceste bacterii "rele" ar trebui să trăiască.
Bacteriile intestinale se hrănesc cu fibre, fermentându-le. Fibrele fermentabile oferă o serie de beneficii pentru sănătate prin stimularea creșterii favorabile a activității bacteriilor "bune" din intestin. Inulina este o fibră cu lanț lung, iar inulina din Puori SB3 este extrasă din rădăcina de cicoare. Fructo-oligozaharidele din Puori SB3 sunt extrase din sfecla de zahăr. Pectina din Puori SB3 este derivată din coaja de citrice.
În plus față de fundația necesară pentru creșterea și bunăstarea bacteriilor, acizii grași cu lanț scurt produși prin fermentarea fibrei sunt sursa de energie preferată pentru celulele epiteliale care aliniază și protejează colonul.
Ce înseamnă synbiotic?
Un produs sinbiotic combină bacteriile bune cu fibrele. Fibra servește ca hrană pentru bacteriile bune - care lucrează în sinergie, de unde și descrierea "synbiotic".
Ce sunt bacteriile bune?
Ai 1,8 – 2 Kg de bacterii în sistemul digestiv iar bacteriile bune servesc ca prima linie de aparare interioară a organismului. Acestea vă ajută digestia și susțin sistemul imunitar luptând împotriva bacteriilor "rele" din intestin.
Când ar trebui să iau Puori SB3?
Luați suplimentul SB3 cu 30 de minute înainte de masă sau la masă.
Este Puori SB3 vegan?
SB3 nu conține ingrediente derivate din surse animale și este potrivit pentru vegani și vegetarieni.
Ce este fibra?
Carbohidrații/fibrele nedigerabile acționează ca hrană pentru bacteriile bune, ceea ce le permite să crească și să prospere în intestin.
Ar putea afecta exercitiile fizice nevoia mea de Puori SB3?
Exercitiile fizice s-au dovedit a fi benefice pentru flora intestinala. Îmbunătățește diversitatea și numărul de bacterii din intestin, dar cu toate acestea, exercițiile fizice de mare intensitate plasează corpul sub mult stres, ceea ce poate avea un impact negativ asupra bacteriilor intestinale.