Transport gratuit la comenzi de peste 200 de lei.

Ulei de Jojoba 50ml

Niavis
22,10 RON
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: NIA156 Ai nevoie de ajutor? 0755326488 / 0755869148
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul de jojoba este plin de vitamine și minerale și este unul dintre uleiurile  asimilate foarte ușor de către piele, pentru că are o compoziție asemanatoare sebumului uman. Uleiul de jojoba este extras din semințele plantei de jojoba

Ingrediente: 100% ulei din seminte de Jojoba (Simmondsia Chinensis Seel Oil)

Proprietati: hidratant, emolient, calmant, regenerant, antirid

Mod de utilizare: ca ingredient cosmetic, pentru ingrijirea pielii si a parului.

Metoda de obtinere: produs presat la rece din semintele zdrobite de Jojoba

  • Produs vegan
  • Nemodificat chimic
  • Fara parabeni

Caracter aromatic: usor miros caracteristic nucilor

Culoare: incolor – galben

Proprietati:

  • hidratant, emolient
  • calmant
  • regenerant
  • antirid

Beneficii si utilizari:

Uz cosmetic:

  • corp – hidrateaza si calmeaza pielea, ajuta la tratarea eczemelor, arsurilor provocate de soare - poate fi utilizat ca atare sau in combinatie cu uleiuri esential, ingredient in lotiuni si creme.

♥ sugestii de mixare cu uleiuri esentiale: poate fi combinat cu ulei esential lavanda, ylang ylang, tea tree

  • ten 

- hidrateaza si catifeleaza, ofera elasticitate pielii

- previne aparitia ridurilor

- doarece se absoarbe repede in piele, este indicat si pentru tenul gras, ten predispus la acnee

- poate fi utilizat si pentru buze, fiind un bun emolient, ca ulei de baza pentru creme, lotiuni, sapun

♥ sugestii de mixare cu uleiuri esentiale: poate fi combinat cu ulei esential lavanda, tea tree, portocala

  • par – regenereaza, catifeleaza si ofera elasticitate firului de par – folosit ca ingredient in sampon, masca

♥ sugestii de mixare cu uleiuri esentiale: poate fi combinat cu ulei esential de menta, ulei esential de lavanda, ulei de ricin si ulei de cocos

Atentie! La temperaturi scazute, uleiul de jojoba se solidifica.

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat, ferit de caldura si lumina soarelui.

Tara de origine: Israel

Gramaj: 50ml

Vezi mai mult
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!