Durata de livrare: 1-2 zile
Zaharul de cocos este un tip de zahar care se obtine din nectarul florilor de cocos, considerat a fi una dintre cele mai naturale alternative ale zaharului rafinat. Are un indice glicemic scazut si un continut bogat de potasiu, magneziu, zinc si fier. Avand o aroma apropiata de cea a caramelului, este ideal de folosit la creme, deserturi sau la cafea.
Ingrediente: 100% zahar din flori de Cocos*
* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA
Informatii nutritionale/100g:
Energie........................... 391kcal / 1661kj
Grasimi.......................... 0.01g
din care grasimi saturate... 0.0g
Carbohidrati.............. 97g
din care zaharuri........................ 94g
Proteine........................ 0.7g
Fibre ............................... 0.7g
Sare................................. 0g
Proprietati:
Beneficii:
Recomandari de utilizare: dupa preferinte si gust, in ceaiuri si mancaruri, in exact aceeasi maniera ca utilizarea zaharului alb.
Mod de folosire: se poate utiliza pentru indulcirea bauturilor reci sau calde precum si la diverse preparate de patiserie precum briose, checuri, torturi, prajituri sau fursecuri. Se poate face un sos de caramel sarat ideal pentru clatite sau inghetata. Se mai poate utiliza ca si glazura pentru fursecuri si biscuiti ca atare sau topit. Este excelent un decor simplu la briose obtinut doar prin simpla presarare in ploaie a acestui zahar pe deasupra. Inghetata cu zahar de cocos este cremoasa si se deosebeste prin aroma sa tropicala si culoarea calda de caramel.
INFORMATII ALERGENICE: produsul nu contine alergeni!
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Gramaj: 250g
Tara de origine: Indonezia
Stiati ca...?